EntreprenadsläpVi på Mastertrailer har ett nära och ofta återkommande samarbete med olika sorters entreprenörer för att få fram ett bra entreprenadsläp. Det säger sig självt att den som sysslar med verksamhet som rör transporter där exempelvis en trailer krävs, inte kan ta några risker med vare sig kvalitet, kapacitet eller livslängd på produkten. Man vill inte bli stående på Autobahn för att kvaliteten på trailern man köpte nyligen har fallerat. Vi som företag sätter alltid kundens bästa i första rummet, att detta är mer än vackra ord kan vår breda och växande kundkrets vittna om.

Det må låta som en klyscha men i vår bransch är det ett faktum att det som är bra för våra kunder är bra för oss, ska man driva en verksamhet som rör trailers så är det varken önskvärt eller ens möjligt att fuska med kvaliteten.

Våra trailers är lättlastade, perfekt för entreprenören som har smidighet som ledstjärna och givetvis håller de toppklass även ur säkerhetssynpunkt. Det är ingen slump att våra trailers blivit försäljningsframgångar både i Sverige och internationellt.

 

 

MasterTrailer GE 340

MasterTrailer GL 350

MasterTrailer GM 340

MasterTrailer GM 380

MasterTrailer GT 420 / 500

Trum / Kabelvagn