Biltrailer och bilsläp som klarar jobbet


En biltrailer från
Mastertrailer garanterar dig ett släp som är följsamt och smidigt i alla sammanhang, såväl på sommar- som på vinterväglag. Vi hjälper dig ta fram det bilsläp du behöver för att klara dina transporter.

Våra släp finns i olika storlekar och modeller. Exempelvis har vi biltrailer med tippfunktion som gör det enkelt med av- och pålastning. Du kan också välja ett bilsläp med eller utan kåpa för att skydda din last.

Bilsläp anpassat för dig

Vi tillhandahåller olika kapacitet i varierant format anpassade för olika sorters kunder och uppgifter. Kort sagt, här finns släp anpassat för kunden, vare sig de är privatpersoner eller företagare, och kommer alltid att kunna räkna med att såväl produkter som service och bemötande håller högsta kvalitet.

 

 


Master Trailer GL 500

Master Trailer GP 1

Master Trailer GP 2

Master Trailer GP 420

Master Trailer GP 500

Master Trailer GT 420 500

Master Trailer GC 650

Master Trailer GTE 540

Master Trailer GTR 500

Master Trailer GTR 600

 

Lång erfarenhet av bilsläp

Vi på Mastertrailer har med stödd på många års erfarenhet byggt upp en lång erfarenhet av släp. Vi har en gedigen kompetens av hantering av de tekniska aspekterna för dig som är på jakt efter ett bra bilsläp, och bemötandet av kunder och deras olika behov.

Fråga oss gärna vad för typ av biltrailer som passar just din verksamhet eller användningsområde, vi kommer gärna med goda råd och tips. Många års erfarenhet har gjort att vi vet vad vi talar om och att du som kund är nöjd är det viktigaste för oss. Hitta din biltrailer hos oss!