SkåpTrailer

 


Master Trailer GC 650

 

Sedan starten har kapacitet, kvalitet och säkerhet varit ledord i vår verksamhet. Detta gäller hela vår verksamhet, vare sig vi talar om våra mindre trailers eller vår större skåptrailer. Den sistnämnda har blivit en stor framgång, dels på grund av de ledord som nämndes ovan men också på grund av den enorma flexibilitet som kännetecknar denna trailer, dels i form av dess konstruktion och smidighet men också vad beträffar dess flexibilitet i form av de många tillbehör som vi kan erbjuda. Vår skåptrailer har en imponerande lastkapacitet(närmare detaljer finns här på sidan)och då kan man behöva en vinsch för att underlätta exempelvis lastning. För olika sorters verksamhet kan man behöva komplettera med en förvaringsbox.

I likhet med alla våra trailers så ingår hydraulisk tipp som standard på vår skåptrailer, något som är mycket smidigt vid såväl på- som avlastning.

Vår skåptrailer är svensk kvalitet när den är som bäst. En vagn med imponerande lastyta, ordentlig kapacitet och gedigen säkerhet.