Combi Trailer

 


Master Trailer GL 350

Master Trailer GL 500

Master Trailer GT 420 / 500

Master Trailer GP 500

Master Trailer GP 380

Master Trailer GP 420

Vi har alltid haft som ledstjärna att våra kunders önskemål och behov ska styra vår verksamhet. Detta har bland annat visat sig i bredden på vårt sortiment, ett sortiment som från början var framtaget för att möta de många olika behoven hos de företagare och privatpersoner som kom att anlita oss. Ett sortiment anpassat för tunga eller lättare transporter, för transporter av möbler liksom för maskiner. Detta höjer givetvis kraven på oss, dels sett ur kapacitetssynpunkter såsom lastyta och vad beträffar tyngd men också ur uthållighetssynpunkt. Det ställer även höga krav på säkerhet.

En combitrailer från oss kan fås med en mängd tillbehör, alltifrån elvinschar till batteri och fjädring anpassat för tyngre last såsom maskiner och fordon.

En täckt combitrailer eller en öppen variant. Backautomatik eller flakgolv av aluminium. Det är hos oss du hittar det du behöver och om du har frågor om vad du skulle kunna tänkas behöva för just din verksamhet så har vi erfarenheten och kompetensen för att bemöta dessa på ett sätt som gör att du blir nöjd.